Villámutazás – Thaiföld

Villámutazás?

Lehetséges akár 60 – 70 % kedvezménnyel, az önköltségi ára alatt utazni Thaiföldre, akár egyedül is egyágyas felár nélkül? Olyan esetekben , amikor váratlan lemondás történik egy nagyobb értékű utazás esetén – munkahelyi gondok, válás, betegség, szakítás – mint leggyakoribb okok, a szervező, vagy utaztató a kiemelt partnereinek, törzsvásárlóinak lehetőséget ad, hogy a rendezvényt átvegyék.  Mi elsősorban thaiföldi utakban vagyunk érdekeltek, thai-magyar baráti társaságunk miatt. De előfordulnak egyéb programjaink is, amire rendkívüli kedvezményt kapunk.

 Miért jó ez nekik, miért csinálják?

Ha elmegy három nap alatt az út , nincs több gond vele. Nincs plusz reklámköltség, adminisztrációs költség, kicsi vagy nincs veszteség. Ha nem kel el, akkor minden bizonytalanná válik. Lehet nyereséges lesz, lehet nem. Mekkora lesz a veszteség? El lehet-e adni egyáltalán az utat és mennyiért. Általában 1-3 nap lehetőség van a törzsvásárlónak, utána a szervező visszaveszi a rendezvényt és saját megemelt árán megpróbálja értékesíteni.

A lényeg, hogy garantáltan sokkal olcsóbb ebben az időszakban, mint bárhol máshol. Hátrány, hogy villámgyorsan kell dönteni, fizetni. Előfordulhat az is, hogy azonnal fizetsz, de már beelőzött valaki és így sajnos visszakapod a pénzed és lemaradtál. Azoknak ajánljuk, akik rugalmasan gazdálkodnak szabadidejükkel, ők bizony sok százezer forintot spórolhatnak. Egy-két hetente van néhány ilyen út érdemes figyelni.

Természetesen ezek nem tömegutak. De tömegút árának töredékéből részt vehetsz olyan excluzív luxusnyaraláson, amire ezen az áron soha nem lesz lehetőséged. Ezek az utak igen ritkák, hisz nagyon kevesen tudnak két-három nap alatt dönteni. Az utak két személyesek, de ha bejelentkezel egyedül, nálunk lehet már bejelentkezett valaki szintén egyedül.

Tekintsd meg legújabb eseményünket. Jelenleg nincs program

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: